Informatie avonden en speelmiddagen

De informatie avond is voor nieuwe ouders. Onze collega’s vertellen u over ons onderwijs, onze visie, wat de kinderen allemaal leren bij ons op school en vooral ook hoe kinderen bij ons op school leren; met hoofd, hart en handen. Na de presentatie is ruimte voor het stellen van vragen. Vervolgens leiden onze collega’s u rond in de school zodat u een indruk heeft. Deze informatie avond is geschikt voor alle ouders die interesse hebben in ons onderwijs voor hun kind(eren), van 4 t/m 12 jaar. Wij werken samen met Istia (kinderopvang en BSO), een collega van Istia vertelt kort over de peutergroep, dagopvang en voor- en naschoolse opvang bij ons in het gebouw.

Na de informatieavond volgt een meespeelmiddag, hier bent u van harte welkom met uw kind om te komen meespelen met andere nieuwe kinderen. Deze meespeelmiddag is geschikt voor jonge kinderen (van 3 jaar tot ongeveer 7 jaar).

U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij ons op school. Via aanmelding@talander.org kunt u laten weten dat u graag wilt deelnemen naar de informatieavond en naar de meespeelmiddag.

Data informatie avonden en meespeelmiddagen:  

  • informatie avond: dinsdagavond 4 oktober 2022 om 19.30u.  (deze avond komt te vervallen en zal worden ingehaald op vrijdagmiddag 21 oktober 2022)
  • meespeelmiddag: woensdag 12 oktober van 14.00u – 15.00u.
  • informatie avond: dinsdagavond 28 februari 2023 om 19.30u.
  • meespeelmiddag: woensdag 8 maart van 14.00u. – 15.00u.
  • informatie avond: dinsdagavond 9 mei 2023 om 19.30u.
  • meespeelmiddag: woensdag 17 mei 2023 van 14.00u. – 15.00u.

Mocht u op andere momenten kennis willen maken met onze school, dan kunt u dit aangeven door een bericht sturen naar aanmelding@talander.org voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding bij ons op school.

Meer informatie over de aanmeldingsprocedure kunt u lezen op https://www.talander.org/aanmelden/

 

 

Ik wil naar:

Ons onderwijs

Onze klassen

Praktische info

Aanmelden